Això produeix que t’exposis a riscos potencials per a la teva salut provocats pels Camps Electromagnètics que emanen del teu ordinador.

Campos Eelectromagnéticos i radiació del teu ordinador.
El teu ordinador, ja sigui d’escriptori o un portàtil, emet Campos Electromagnéticos. Com més a prop estiguis de l’ordinador, més potent i nociu serà el Camp Electromagnètic.

Els Camps Electromagnètics no només provenen de la pantalla dels nostres ordinadors, sinó que tota la electrònica dins dels mateixos genera un poderós Camp Electromagnètic.

Tancar la proximitat dels camps electromagnètics
S’ha demostrat que la força dels Camps Electromagnètics disminueix amb la distància. Els estudis han demostrat que l’exposició superior a dues miliGauss (mg) pot començar a danyar als organismes biològics.

A una distància d’1 metre, probablement estàs per sobre d’aquest nivell d’exposició. Si està a 10 centímetres, o menys de distància, com quan donem suport a el nostre portàtil a les nostres cames, la exposició pot ser tan alta com 20 mg. Aquest nivell d’exposició s’ha relacionat amb molts problemes, des de la fatiga, fins a la supressió immune, i el càncer.

Radiació portàtil i infertilitat masculina
L’ús d’ordinadors portàtils (especialment quan està situat en la falda prop dels òrgans reproductius) s’ha relacionat amb la infertilitat masculina. Les teories de per què produeixen aquest efecte, expliquen que inclouen la calor de la màquina en l’escrot, o la radiació dels camps electromagnètics a una distància tan pròxima.