Però altres habitacions de les nostres cases també es veuen afectades, i us ho explicarem amb exemples pràctics del dia a dia en les nostres llars.

Curtcircuits
Aquests produeixen lectures tòxiques molt altes, en freqüències d’ones de ràdio i fins i tot en freqüències de microones.

Aparells d’Aire condicionat
Pot emetre Campos Electromagnéticos tan alts com els interruptors automàtics. Com més gran és la unitat, major és la radiació de Campos Electromagnéticos.

Calefacció elèctrica per terra
Aquesta manera de calefacció utilitza cables elèctrics que s’incrusten directament en la fusta de la casa o en el sòl de ciment. Els Camps Electromagnètics poden aconseguir més de 100 mg a terra i més de 30 mg a l’altura de la cintura.

Il·luminació fluorescent
Crea un nivell més alt de Camps Electromagnétics que les bombetes incandescents. Un tub fluorescent típic pot tenir una lectura de 160 a 200 mg a 2,5 centímetres de distància. Fins i tot la radiació electromagnètica d’una llum fluorescent compacta pot ser problemàtica.

Llums halògenes cap avall o focus.
Aquestes llums requereixen d’un transformador que pugui transmetre Camps Electromagnétics cap amunt i cap avall, la qual cosa significa que les habitacions superiors i inferiors es veuran afectades.

Endolls
Qualsevol cosa que estigui connectada a una presa de corrent emet un camp electromagnètic de 50-60 Hz, fins i tot si l’aparell està apagat.

Telèfons sense fils
Els telèfons sense fils emeten una enorme quantitat de radiació tòxica, el doble que les antenes dels telèfons mòbils. El perill està en el telèfon així com en les estacions basi, que emeten contínuament ones de ràdio nocives a més de 100 hertzs (1 kHz) cada hora del dia.

Recentment, l’Agència Britànica de Protecció de la Salut va descobrir que una de les causes dels neuromas (tumors profunds en l’oïda) són per l’ús dels telèfons sense fils. Per als usuaris de telèfons sense fils, la incidència de neuromasacústics es duplica en només 10 anys.

Telèfon fix
Fins i tot un telèfon fix emet alts Campos Eelectromagnéticos. El receptor del telèfon, la part del telèfon que es porta a l’orella, té una energia magnètica nociva.

Televisors i ordinadors
Les pantalles de televisió i els monitors dels ordinadors irradien Campos Electromagnéticosde 60 Hz, o més. Els televisors antics de tub, i les pantalles d’ordinador, produeixen camps de radiofreqüència de 10,000-30,000 Hz (10-30 kHz), així com camps de 60 Hz.

Els Camps Electromagnètics en el teu dormitori.
Pel fet que les persones passem tantes hores de la nostra vida dormint, els Camps Electromagnètics en el dormitori han de ser motiu de seriosa preocupació. L’exposició als Camps Electromagnètics sol ser menys intensa que la d’una cuina, però el problema radica que l’exposició és prolongada.

D’acord amb les pautes, els Camps Electromagnètics del dormitori (especialment en l’àrea del cap) han de romandre per sota de 1mg mentre es dorm, i mai superar els 2-4 mg.

Mantes elèctriques i llits d’aigua.
Les mantes elèctriques i els llits d’aigua són fonts importants de Campos Electromagnéticos, tant més perilloses per l’a prop que estan de dormir les persones durant tant temps.

Un estudi recent va relacionar les mantes elèctriques amb els avortaments espontanis i la leucèmia infantil. Problemes similars de salut han estat reportats per persones que dormen en llits d’aigua, que utilitzen electricitat per a escalfar l’aigua freda dins del matalàs.

Rellotges elèctrics
Un rellotge elèctric situat al costat del nostre cap podria estar emetent un camp magnètic de 5 a 10mg, fins i tot fins a gairebé 1 Quilòmetre de distància.

Màquines d’afaitar elèctriques i assecadors de
pèl Sorprenentment, aquests dispositius d’ús quotidià poden emetre Campos Electromagnéticos de fins a 200 a 400 mg quan s’encenen. A causa d’això, els experts recomanen que els assecadors de pèl no s’usin en nens, perquè els Camps Electromagnètics tan forts poden danyar ràpidament el desenvolupament del cervell i el seu sistema nerviós.