Et plantegem 10 consells molt útils per conviure amb radiacions si tens fills.

1. No permetis que els nens menors de 14 anys utilitzin el telèfon mòbil, ni tampoc un telèfon sense fil domèstic. Els nens tenen una escorça cerebral molt fina i, per tant, molt permeable a les radiacions d’altes freqüències mòbils.

2. Assegura’t que els teus fills s’apartin del forn microones quan està en funcionament, i si és possible prescindeix del seu ús.

3. No deixis cap aparell elèctric en el seu dormitori mentre dormen; encara que estiguin apagats els aparells generen camps electromagnètics nocius per a la salut.

4. Si és possible prescindeix dels aparells de vigilància de bebès. Els Vigila-Bebès emeten ones de radiofreqüència nocives per al bebè. Si realment els necessites, utilitza models antics, sense càmera, que són menys nocius que els moderns. Si per força has de tenir-los en el dormitori, allunya’ls tant com puguis del cap del nen.

5. Apaga el WiFi durant la nit. Mentre dormim és quan la glàndula pineal genera la melatonina perquè el sistema nerviós central i les cèl·lules es regenerin, i per tant no ha de rebre cap agressió que alteri el seu descans.

6. Fes que mengin molts antioxidants, com a fruites i verdures. Ajuden a pal·liar els efectes nocius de les altes freqüències.

7. Si els nens juguen amb «tablets» desconnecta la manera WiFi dels aparells mentre els utilitzin, és tan senzill com posar-los en «modo avión» perquè deixin de buscar senyal.

8. Limita les estones d’ús dels aparells teledirigits com a cotxes o helicòpters, ja que funcionen per connexió WiFi o Bluetooth.

9. Si estàs embarassada redueix tant com puguis l’ús del telèfon mòbil, utilitza-ho només per a converses curtes i allunya-ho del cos tant com puguis. Sempre que sigui possible utilitza auriculars amb cable.

10. Limita les hores que els teus fills passen connectats. No només perquè un ús excessiu d’aparells tecnològics pot influir en la seva salut física, sinó també per evitar que tinguin dependència psicològica.